Radiatoare Vehicule

ROMRADIATOARE SA are o traditie de peste 60 de ani in proiectarea, productia si comercializarea schimbatoarelor de caldura pentru vehicule, atat pentru prima dotare cat si ca piese de schimb.

Produsele noastre acopera o gama larga de aplicatii: autoturisme, vehicule industriale, tractoare si utilaje agricole si forestiere, utilaje de constructii, locomotive, vehicule militare, si multe altele.

Radiatoare Industriale

De mai bine de 50 ani, ROMRADIATOARE SA si-a cladit un renume in proiectarea si productia unei largi game de schimbatoare de caldura cu diverse aplicatii industriale.

Solutiile noastre au deservit clienti din industrii precum generarea de energie, extractia de petrol si gaze, industria miniera, constructia de masini si utilaje, industria navala, industria producatoare de ciment, industria chimica, si multe altele.
Piese si Structuri Metalice

ROMRADIATOARE SA dispune de inalte competente de proiectare si executie a pieselor metalice si a structurilor sudate (debitari laser si punch press, presa de indoit tabla, prelucrari mecanice CNC, presaj, sudura MIG/MAG, TIG, etc.)

09.06.2016

ROMRADIATOARE S.A. a finalizat, la sfarsitul lunii aprilie, implementarea proiectului de investitii “Green Business for Increased Competitiveness”.

Investitiile realizate au constat in achizitia si punerea in functiune a: -31 de utilaje si echipamente moderne, care au crescut calitatea produselor si performantele de mediu in procesele de productie; -Doua softuri de...[detalii]


18.01.2016

ROMRADIATOARE S.A. BRASOV: LANSARE CONCURS DE OFERTE PENTRU FURNIZARE ECHIPAMENTE DE EVACUARE SI FILTRARE GAZE

ROMRADIATOARE S.A. anunta lansarea concursului de oferte pentru dimensionarea, specificarea, furnizarea, instalarea si punerea Ón functiune a trei echipamente de filtrare si evacuare a gazelor, in cadrul proiectului Green...[detalii]


29.12.2015

ROMRADIATOARE S.A. BRASOV: LANSARE CONCURS DE OFERTE FURNIZARE PRESA CNC DE INDOIT TABLE, TIP ABKANT/PRESS BRAKE

ROMRADIATOARE S.A. anunta lansarea concursului de oferte pentru furnizarea unei prese CNC de indoit table, tip abkant/press brake, in cadrul proiectului Green Business Development for Increased Competitiveness, sustinut din...[detalii]


Rezultate de la 1 la 3 din 28
<< Prima < Precedenta 1-3 4-6 7-9 10-12 13-15 16-18 19-21 Urmatoarea > Ultima >>

Stire
 
< Romradiatoare SA sustine echipa BlueStreamline
29.12.2015 09:18 Vechi: 4 yrs

ROMRADIATOARE S.A. BRASOV: LANSARE CONCURS DE OFERTE FURNIZARE PRESA CNC DE INDOIT TABLE, TIP ABKANT/PRESS BRAKE


ROMRADIATOARE S.A. anunta lansarea concursului de oferte pentru furnizarea unei prese CNC de indoit table, tip abkant/press brake, in cadrul proiectului Green Business Development for Increased Competitiveness, sustinut din fonduri acordate de Guvernul Norvegiei (Granturile Norvegiene 2009-2014) in cadrul domeniului de finantare Inovare Verde in Industria din Romania. Obiectul contractului il reprezinta furnizarea unei prese de indoit table, tip abkant/press brake, cu control CNC, cod CPV 42632000-5 (Masini cu comanda digitala pentru prelucrarea materialelor), livrata si instalata la ROMRADIATOARE SA, Str Zizinului 113A, 500407, Brasov, Romania. Masina livrata va include un set complet de scule pentru lugingime de minim 1200mm.

Urmatoarele caracteristici sunt OBLIGATORII pentru masina ce urmeaza a fi ofertata: control numeric pe minim 4 axe servomotorizate, lungime active indoire minim 1200mm, forta apasare minim 40 tone, viteza de lucru pe axa Y minim 12 mm/sec, cursa axa X mimnim 500mm, controller 3D intuitiv cu simulator si detective coliziuni, posibilitate de import fisiere DXF/DWG, lucrul cu biblioteci de scule, selectarea sculelor functie de piesa de indoit, sistem de protectie operatori cu bariere luminoase, actionare la pedala, sistem prindere scule tip "euro style", display color tip touch de minim 15 inch, comunicare USB si serial RS232 si/sau RS422, garantie minim 12 luni.

De asemenea, utilajul trebuie sa fie certificat CE si sa respecte toate reglementarile actuale cu privire la siguranta in exploatare. Se vor accepta numai oferte pentru echipamente noi, care indeplinesc specificatiile tehnice din caietul de sarcini. Concursul de oferte este deschis pentru toti operatorii interesati, atat din tara cat si din strainatate, care indeplinesc conditiile detaliate in caietul de sarcini. Perioada minima de valabilitate a ofertelor este de 45 de zile. Utilajul va trebui livrat in cel mult 60 de zile de la desemnarea castigatorului si semnarea contractului.

Specificatiile tehnice complete, impreuna cu regulile procedurii de achizitie si conditiile minime ce trebuiesc indeplinite de catre ofertanti, pot fi descarcate de pe site-ul societatii www.romradiatoare.com, sectiunea "PROIECT NORWAY GRANTS". Data limita de depunere a ofertelor (electronic la adresele indicate in instructiunile de ofertare) este 11 Ianuarie 2016, ora 12:00 (pranz). Criteriul de atribuire a contractelor va fi "oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic". Grila de evaluare a ofertelor este inclusa in instructiunile disponibile pe site-ul societatii, la adresa sus-mentionata.