Radiatoare Vehicule

ROMRADIATOARE SA are o traditie de peste 60 de ani in proiectarea, productia si comercializarea schimbatoarelor de caldura pentru vehicule, atat pentru prima dotare cat si ca piese de schimb.

Produsele noastre acopera o gama larga de aplicatii: autoturisme, vehicule industriale, tractoare si utilaje agricole si forestiere, utilaje de constructii, locomotive, vehicule militare, si multe altele.

Radiatoare Industriale

De mai bine de 50 ani, ROMRADIATOARE SA si-a cladit un renume in proiectarea si productia unei largi game de schimbatoare de caldura cu diverse aplicatii industriale.

Solutiile noastre au deservit clienti din industrii precum generarea de energie, extractia de petrol si gaze, industria miniera, constructia de masini si utilaje, industria navala, industria producatoare de ciment, industria chimica, si multe altele.
Piese si Structuri Metalice

ROMRADIATOARE SA dispune de inalte competente de proiectare si executie a pieselor metalice si a structurilor sudate (debitari laser si punch press, presa de indoit tabla, prelucrari mecanice CNC, presaj, sudura MIG/MAG, TIG, etc.)

09.06.2016

ROMRADIATOARE S.A. a finalizat, la sfarsitul lunii aprilie, implementarea proiectului de investitii “Green Business for Increased Competitiveness”.

Investitiile realizate au constat in achizitia si punerea in functiune a: -31 de utilaje si echipamente moderne, care au crescut calitatea produselor si performantele de mediu in procesele de productie; -Doua softuri de...[detalii]


18.01.2016

ROMRADIATOARE S.A. BRASOV: LANSARE CONCURS DE OFERTE PENTRU FURNIZARE ECHIPAMENTE DE EVACUARE SI FILTRARE GAZE

ROMRADIATOARE S.A. anunta lansarea concursului de oferte pentru dimensionarea, specificarea, furnizarea, instalarea si punerea în functiune a trei echipamente de filtrare si evacuare a gazelor, in cadrul proiectului Green...[detalii]


29.12.2015

ROMRADIATOARE S.A. BRASOV: LANSARE CONCURS DE OFERTE FURNIZARE PRESA CNC DE INDOIT TABLE, TIP ABKANT/PRESS BRAKE

ROMRADIATOARE S.A. anunta lansarea concursului de oferte pentru furnizarea unei prese CNC de indoit table, tip abkant/press brake, in cadrul proiectului Green Business Development for Increased Competitiveness, sustinut din...[detalii]


Rezultate de la 1 la 3 din 28
<< Prima < Precedenta 1-3 4-6 7-9 10-12 13-15 16-18 19-21 Urmatoarea > Ultima >>

Stire
 
< ROMRADIATOARE S.A. BRASOV: LANSARE CONCURS DE OFERTE FURNIZARE PRESA CNC DE INDOIT TABLE, TIP ABKANT/PRESS BRAKE
18.01.2016 11:44 Vechi: 4 yrs

ROMRADIATOARE S.A. BRASOV: LANSARE CONCURS DE OFERTE PENTRU FURNIZARE ECHIPAMENTE DE EVACUARE SI FILTRARE GAZE


ROMRADIATOARE S.A. anunta lansarea concursului de oferte pentru dimensionarea, specificarea, furnizarea, instalarea si punerea în functiune a trei echipamente de filtrare si evacuare a gazelor, in cadrul proiectului Green Business Development for Increased

Competitiveness. Proiectul este sustinut din fonduri acordate de Guvernul Norvegiei (Granturile Norvegiene 2009-2014) in cadrul domeniului de finantare Inovare Verde in Industria din Romania.Obiectul contractului il reprezinta dimensionarea, specificarea, furnizarea, instalarea si punerea în functiune a trei echipamente de filtrare si evacuarea gazelor generate la operatiile de lipire moale cu aliaj pe baza de Sn, sudura aluminiu si otel. Acestea trebuie sa asigure evacuarea fumului si a reziduurilor generate in timpul procesului de sudare/lipire și sa filtreze noxele. Echipamentele trebuie sa fie certificate CE si sa respecte toate reglementările actuale cu privire la siguranta in exploatare. Se vor accepta numai oferte pentru echipamente noi, care indeplinesc specificatiile tehnice din caietul de sarcini. De asemenea, modelele ofertate nu trebuie sa fie mai vechi de 3 ani.

Pentru o corecta informare, invitam furnizorii la sediul societatii pentru a putea identifica, dimensiona si intelege precis cerintele specifice. Pentru aceasta, sunt rugati sa ne contacteze oficial, pentru a stabili o vizita la sediul societatii. Perioada in care se pot efectua vizite este 15-26 ianuarie 2016.

Concursul de oferte este deschis pentru toti operatorii interesati, atat din tara cat si din strainatate, care indeplinesc conditiile detaliate in caietul de sarcini. Perioada minima de valabilitate a ofertelor este de 45 de zile. Echipamentele vor trebui livrate in cel mult 45 de zile de la desemnarea castigatorului si semnarea contractului. Specificatiile tehnice complete, impreuna cu regulile procedurii de achizitie si conditiile minime care trebuiesc indeplinite de catre ofertanti, pot fi descarcate de pe site-ul societatii www.romradiatoare.com, sectiunea “PROIECT NORWAY GRANTS”. Data limita de depunere a ofertelor (în format electronic la adresele indicate in instructiunile de ofertare) este 5 februarie 2016, ora 12:00 (pranz). Criteriul de atribuire a contractelor va fi “oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic”. Grila de evaluare a ofertelor este inclusa in instructiunile disponibile pe site-ul societatii, la adresa sus-mentionata.

DATE DE CONTACT:

Ing. Codrut Manea

ROMRADIATOARE S.A.

Str. Zizinului nr. 113A

Telefon: 0268.317.550

E-mail: gbd_procurement@romradiatoare.com

Web: www.romradiatoare.com