Radiatoare Vehicule

ROMRADIATOARE SA are o traditie de peste 60 de ani in proiectarea, productia si comercializarea schimbatoarelor de caldura pentru vehicule, atat pentru prima dotare cat si ca piese de schimb.

Produsele noastre acopera o gama larga de aplicatii: autoturisme, vehicule industriale, tractoare si utilaje agricole si forestiere, utilaje de constructii, locomotive, vehicule militare, si multe altele.

Radiatoare Industriale

De mai bine de 50 ani, ROMRADIATOARE SA si-a cladit un renume in proiectarea si productia unei largi game de schimbatoare de caldura cu diverse aplicatii industriale.

Solutiile noastre au deservit clienti din industrii precum generarea de energie, extractia de petrol si gaze, industria miniera, constructia de masini si utilaje, industria navala, industria producatoare de ciment, industria chimica, si multe altele.
Piese si Structuri Metalice

ROMRADIATOARE SA dispune de inalte competente de proiectare si executie a pieselor metalice si a structurilor sudate (debitari laser si punch press, presa de indoit tabla, prelucrari mecanice CNC, presaj, sudura MIG/MAG, TIG, etc.)

09.06.2016

ROMRADIATOARE S.A. a finalizat, la sfarsitul lunii aprilie, implementarea proiectului de investitii “Green Business for Increased Competitiveness”.

Investitiile realizate au constat in achizitia si punerea in functiune a: -31 de utilaje si echipamente moderne, care au crescut calitatea produselor si performantele de mediu in procesele de productie; -Doua softuri de...[detalii]


18.01.2016

ROMRADIATOARE S.A. BRASOV: LANSARE CONCURS DE OFERTE PENTRU FURNIZARE ECHIPAMENTE DE EVACUARE SI FILTRARE GAZE

ROMRADIATOARE S.A. anunta lansarea concursului de oferte pentru dimensionarea, specificarea, furnizarea, instalarea si punerea Ón functiune a trei echipamente de filtrare si evacuare a gazelor, in cadrul proiectului Green...[detalii]


29.12.2015

ROMRADIATOARE S.A. BRASOV: LANSARE CONCURS DE OFERTE FURNIZARE PRESA CNC DE INDOIT TABLE, TIP ABKANT/PRESS BRAKE

ROMRADIATOARE S.A. anunta lansarea concursului de oferte pentru furnizarea unei prese CNC de indoit table, tip abkant/press brake, in cadrul proiectului Green Business Development for Increased Competitiveness, sustinut din...[detalii]


Rezultate de la 1 la 3 din 28
<< Prima < Precedenta 1-3 4-6 7-9 10-12 13-15 16-18 19-21 Urmatoarea > Ultima >>

Stire
 
< ROMRADIATOARE S.A. BRASOV: LANSARE CONCURS DE OFERTE PENTRU FURNIZARE ECHIPAMENTE DE EVACUARE SI FILTRARE GAZE
09.06.2016 07:15 Vechi: 3 yrs

ROMRADIATOARE S.A. a finalizat, la sfarsitul lunii aprilie, implementarea proiectului de investitii “Green Business for Increased Competitiveness”.


Investitiile realizate au constat in achizitia si punerea in functiune a:

-31 de utilaje si echipamente moderne, care au crescut calitatea produselor si performantele de mediu in procesele de productie;

-Doua softuri de dimensionare si proiectare a schimbatoarelor de caldura, care permit optimizarea designului din punct de vedere al raportului cost/performanta si reducerea timpului si costului de validare a noilor produse.

-Pachet software CAM pentru generarea programelor pentru masinile de prelucrat prin aschiere

O parte foarte importanta a proiectului a fost adoptarea si certificarea standardului de management al sanatatii si securitatii ocupationale OHSAS 18001. Pentru angajatii nostri, implementarea acestui standard a avut beneficii importante, directe si imediate: reducerea la minim a riscului la care sunt supusi in timpul activitatii.