Radiatoare Vehicule

ROMRADIATOARE SA are o traditie de peste 60 de ani in proiectarea, productia si comercializarea schimbatoarelor de caldura pentru vehicule, atat pentru prima dotare cat si ca piese de schimb.

Produsele noastre acopera o gama larga de aplicatii: autoturisme, vehicule industriale, tractoare si utilaje agricole si forestiere, utilaje de constructii, locomotive, vehicule militare, si multe altele.

Radiatoare Industriale

De mai bine de 50 ani, ROMRADIATOARE SA si-a cladit un renume in proiectarea si productia unei largi game de schimbatoare de caldura cu diverse aplicatii industriale.

Solutiile noastre au deservit clienti din industrii precum generarea de energie, extractia de petrol si gaze, industria miniera, constructia de masini si utilaje, industria navala, industria producatoare de ciment, industria chimica, si multe altele.
Piese si Structuri Metalice

ROMRADIATOARE SA dispune de inalte competente de proiectare si executie a pieselor metalice si a structurilor sudate (debitari laser si punch press, presa de indoit tabla, prelucrari mecanice CNC, presaj, sudura MIG/MAG, TIG, etc.)

09.06.2016

ROMRADIATOARE S.A. a finalizat, la sfarsitul lunii aprilie, implementarea proiectului de investitii “Green Business for Increased Competitiveness”.

Investitiile realizate au constat in achizitia si punerea in functiune a: -31 de utilaje si echipamente moderne, care au crescut calitatea produselor si performantele de mediu in procesele de productie; -Doua softuri de...[detalii]


18.01.2016

ROMRADIATOARE S.A. BRASOV: LANSARE CONCURS DE OFERTE PENTRU FURNIZARE ECHIPAMENTE DE EVACUARE SI FILTRARE GAZE

ROMRADIATOARE S.A. anunta lansarea concursului de oferte pentru dimensionarea, specificarea, furnizarea, instalarea si punerea Ón functiune a trei echipamente de filtrare si evacuare a gazelor, in cadrul proiectului Green...[detalii]


29.12.2015

ROMRADIATOARE S.A. BRASOV: LANSARE CONCURS DE OFERTE FURNIZARE PRESA CNC DE INDOIT TABLE, TIP ABKANT/PRESS BRAKE

ROMRADIATOARE S.A. anunta lansarea concursului de oferte pentru furnizarea unei prese CNC de indoit table, tip abkant/press brake, in cadrul proiectului Green Business Development for Increased Competitiveness, sustinut din...[detalii]


Rezultate de la 1 la 3 din 28
<< Prima < Precedenta 1-3 4-6 7-9 10-12 13-15 16-18 19-21 Urmatoarea > Ultima >>

Despre noi
 


Romradiatoare este un furnizor important pentru producatori de echipamente originale si pentru alti furnizori / integratori specializati, valorificandu-si competentele si know-how-ul tehnologic dezvoltat de-a lungul celor 85 de ani de experienta industriala.

In prezent societatea detine linii flexibile de productie, ce permit obtinerea de produse complexe in domeniul schimbului termic sau al pieselor metalice, la preturi si termene de livrare competitive.

CONSILIUL DE ADMINISTRATIE

Societatea este administrata, de catre un Consiliu de Administratie format din 3 membri, alesi de catre adunarea generala ordinara a actionarilor.Membrii consiliului de administratie isi aleg din randul lor presedintele.

- Mielu Dobrin - Presedinte Consiliul de Administratie

- Ioan Schiau - Membru Consiliul de Administratie

- Sorin Radulescu - Membru Consiliul de Administratie

REGULAMENTUL DE ORGANIZARE SI FUNCTIONARE AL CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE
ACT CONSTITUTIV
ACTIVITATE CONCENTRATA PE PROIECTE MICI SI MEDII

Romradiatoare se axeaza pe proiecte unicat sau cu serii medii si mici de fabricatie, cu aplicatii in domenii precum: industria producatoare de utilaje agricole si forestiere, utilaje de constructii, echipamente industriale, industria auto, industria petroliera, industria extractiva, industria producatoare de utilaje pentru procese chimice, pentru generarea de energie electrica, de echipamente feroviare, maritime sau cu aplicatii militare.

CAPABILITATI RIDICATE DE INOVARE
CALITATEA PRODUSELOR - OBIECTIV SUPREM

Romradiatoare se axeaza pe calitate, ca obiectiv suprem si ca mijloc spre o performanta excelenta. Angajamentul pentru calitate include fiecare aspect al interactiunii cu clientii, de la proiectare si productie pana la serviciile post-vanzare. In prezent sistemul de management al calitatii este certificat in conformitate cu ISO 9001:2015 de catre DQS.

PROTECTIA MEDIULUI INCONJURATOR

Romradiatoare urmareste sa protejeze mediul inconjurator, managementul asigurandu-se in mod constant ca toate procesele de productie genereaza deseuri minime si utilizeaza orice oportunitate posibila de reciclare, pentru a indeplini atat obiectivele economice cat si pe cele de mediu, in conformitate cu certificarea ISO 14001: 2015.

 
INFORMATII DE CONTACT
ROMRADIATOARE S.A.
Str. Zizinului Nr. 113A 500407 - Brasov, Romania
Tel: 0040-268-317550
0040-268-313500
Fax: 0040-268-317500
0040-268-317600
E-mail: romradiatoare@
romradiatoare.com

DATE SI FAPTE
ROMRADIATOARE
* 200 de angajati
* media anuala a cifrei de afaceri pe ultimii 4 ani: 7.44 mil eur
* suprafata totala: 20,201 mp