09.06.2016

ROMRADIATOARE S.A. a finalizat, la sfarsitul lunii aprilie, implementarea proiectului de investitii “Green Business for Increased Competitiveness”.

Investitiile realizate au constat in achizitia si punerea in functiune a: -31 de utilaje si echipamente moderne, care au crescut calitatea produselor si performantele de mediu in procesele de productie; -Doua softuri de...[detalii]


18.01.2016

ROMRADIATOARE S.A. BRASOV: LANSARE CONCURS DE OFERTE PENTRU FURNIZARE ECHIPAMENTE DE EVACUARE SI FILTRARE GAZE

ROMRADIATOARE S.A. anunta lansarea concursului de oferte pentru dimensionarea, specificarea, furnizarea, instalarea si punerea īn functiune a trei echipamente de filtrare si evacuare a gazelor, in cadrul proiectului Green...[detalii]


29.12.2015

ROMRADIATOARE S.A. BRASOV: LANSARE CONCURS DE OFERTE FURNIZARE PRESA CNC DE INDOIT TABLE, TIP ABKANT/PRESS BRAKE

ROMRADIATOARE S.A. anunta lansarea concursului de oferte pentru furnizarea unei prese CNC de indoit table, tip abkant/press brake, in cadrul proiectului Green Business Development for Increased Competitiveness, sustinut din...[detalii]


Rezultate de la 1 la 3 din 28
<< Prima < Precedenta 1-3 4-6 7-9 10-12 13-15 16-18 19-21 Urmatoarea > Ultima >>

Aplicatii
 

ROMRADIATOARE SA are o bogata traditie de peste 60 de ani in proiectarea, productia si comercializarea schimbatoarelor de caldura pentru vehicule, atat pentru prima dotare cat si ca piese de schimb. Produsele noastre acopera o gama larga de aplicatii: autoturisme, vehicule industriale, tractoare, utilaje agricole si forestiere, utilaje de constructii, amenajari funciare si forestiere, locomotive, vehicule militare, si multe altele.


 

De-a lungul timpului ROMRADIATOARE a echipat peste 2.000.000 de autoturisme produse in Romania (Dacia, Daewoo, ARO) cu radiatoare de racire, incalzire si racire ulei. In prezent producem dupa model radiatoare de racire si incalzire din cupru-alama si aluminiu pentru orice tip de autoturism.


Pe parcursul existentei sale, ROMRADIATOARE a furnizat schimbatoarele de caldura pentru mai mult de 750.000 de camioane si autobuze. In prezent producem dupa model radiatoare racire, radiatoare incalzire, racitoare de ulei, aeroterme pentru camioane, camionete, furgonete, autobuze, microbuze, vehicule utilitare, etc.


Radiatoarele pentru tractoare au fost primele produse dezvoltate de ROMRADIATOARE, in anii 1946-1948.  De atunci, societatea a echipat peste 1.350.000 de tractoare UTB ce au fost comercializate in intreaga lume. In prezent producem radiatoare racire, radiatoare incalzire, racitoare ulei pentru tractoare UTB si combine Semanatoarea. Dupa model se pot executa radiatoare pentru marci straine de tractoare si combine.

 


Primele autobasculante romanesti de pana la 100 tone ce au iesit pe portile uzinei Mecanica Marsa au fost echipate cu radiatoare de racire produse de ROMRADIATOARE. Īn prezent producem dupa model radiatoare pentru orice tip de autovehicule de tonaj mare: tractoare cu incarcatoare frontale, pe roti si pe senile, cu accesorii pentru constructii civile si industriale, lucrari de imbunatatiri funciare; excavatoare, buldozere, autogredere, etc.


In prezent ROMRADIATOARE SA produce racitoare de ulei, radiatoare de incalzire pentru cabinele mecanicilor, elementi CHC, LDE  si LDH pentru motoare de locomotiva, pe tractiune Diesel si Diesel-electrica , sisteme integrate de racire stanga/dreapta pentru toate tipurile de motoare existente in paleta de operatori feroviari din Romania si alte tari europene.


Pe parcursul existentei sale, ROMRADIATOARE SA a echipat cu radiatoare diverse tipuri de transportoare amfibii blindate, vehicule de infanterie, vehicule senilate de lupta - tancuri,  vehicule de lupta pentru infanterie precum si o gama larga de camioane si autotractoare militare. Īn prezent  fabricam sisteme integrate de racire, radiatoare apa, racitoare ulei, radiatoare de incalzire, aeroterme, vase de expansiune, busoane, etc.

 
INFORMATII DE CONTACT
ROMRADIATOARE S.A.
Str. Zizinului Nr. 113A 500407 - Brasov, Romania
Tel: 0040-268-317550
0040-268-313500
Fax: 0040-268-317500
0040-268-317600
E-mail: romradiatoare@
romradiatoare.com