Radiatoare Vehicule

ROMRADIATOARE SA are o traditie de peste 60 de ani in proiectarea, productia si comercializarea schimbatoarelor de caldura pentru vehicule, atat pentru prima dotare cat si ca piese de schimb.

Produsele noastre acopera o gama larga de aplicatii: autoturisme, vehicule industriale, tractoare si utilaje agricole si forestiere, utilaje de constructii, locomotive, vehicule militare, si multe altele.

Radiatoare Industriale

De mai bine de 50 ani, ROMRADIATOARE SA si-a cladit un renume in proiectarea si productia unei largi game de schimbatoare de caldura cu diverse aplicatii industriale.

Solutiile noastre au deservit clienti din industrii precum generarea de energie, extractia de petrol si gaze, industria miniera, constructia de masini si utilaje, industria navala, industria producatoare de ciment, industria chimica, si multe altele.
Piese si Structuri Metalice

ROMRADIATOARE SA dispune de inalte competente de proiectare si executie a pieselor metalice si a structurilor sudate (debitari laser si punch press, presa de indoit tabla, prelucrari mecanice CNC, presaj, sudura MIG/MAG, TIG, etc.)

09.06.2016

ROMRADIATOARE S.A. a finalizat, la sfarsitul lunii aprilie, implementarea proiectului de investitii “Green Business for Increased Competitiveness”.

Investitiile realizate au constat in achizitia si punerea in functiune a: -31 de utilaje si echipamente moderne, care au crescut calitatea produselor si performantele de mediu in procesele de productie; -Doua softuri de...[detalii]


18.01.2016

ROMRADIATOARE S.A. BRASOV: LANSARE CONCURS DE OFERTE PENTRU FURNIZARE ECHIPAMENTE DE EVACUARE SI FILTRARE GAZE

ROMRADIATOARE S.A. anunta lansarea concursului de oferte pentru dimensionarea, specificarea, furnizarea, instalarea si punerea Ón functiune a trei echipamente de filtrare si evacuare a gazelor, in cadrul proiectului Green...[detalii]


29.12.2015

ROMRADIATOARE S.A. BRASOV: LANSARE CONCURS DE OFERTE FURNIZARE PRESA CNC DE INDOIT TABLE, TIP ABKANT/PRESS BRAKE

ROMRADIATOARE S.A. anunta lansarea concursului de oferte pentru furnizarea unei prese CNC de indoit table, tip abkant/press brake, in cadrul proiectului Green Business Development for Increased Competitiveness, sustinut din...[detalii]


Rezultate de la 1 la 3 din 28
<< Prima < Precedenta 1-3 4-6 7-9 10-12 13-15 16-18 19-21 Urmatoarea > Ultima >>

Certificari
 
CERTIFICARE SISTEM DE MANAGEMENT AL CALITATII

Sistem de management al calitatii certificat inca din 1998 in conformitate cu referentialul SR EN ISO 9001:1995, recertificat conform referentialului 9001: 2001 si incepand cu anul 2008 dupa referentialul ISO 9001: 2008. Din 2018 Romradiatoare este certificata in conformitate cu referentialul SR EN ISO 9001:2015

Sistem de management al calitatii certificat dupa referentialul ISO TS 16949:2009 (specific organizatiilor de productie si furnizorilor de servicii pentru industria auto) de catre DQS Germania.


Sistemul de management de mediu care indeplineste cerintele ISO 14001:2015 emis de IQNET


Autorizatie de furnizor feroviar emisa de Autoritatea Feroviara Romana

CERTIFICARI PRODUSE
Pentru produsele utilizate la centralele nucleare, am obtinut certificare de la Comisia Nationala pentru controlul activitatii nucleare.
Produsele traditionale sunt proiectate si dezvoltate impreuna cu fabricantul vehiculelor.
Unele dintre produsele ce echipeaza vapoare au fost omologate pentru utilizarea in industria maritima.
Produsele destinate industriei de aparare sunt omologate de catre Ministerul Roman de Aparare.
La cerintele clientilor, putem omologa orice produs nou.
RESPONSABILITATE SOCIALA

Drepturile si principiile sociale fundamentale care stau la baza politicilor companiei ROMRADIATOARE S.A. sunt orientate catre recomandarile Conventiei Natiunilor Unite si ale Organizatiilor de Munca Internationale.

Romradiatoare S.A. are convingerea ferma ca responsabilitatea sociala este un factor important in succesul sustinut al companiei. Acest lucru ii priveste pe actionari, pe partenerii de afaceri, pe clienti si pe angajati. Aceasta este o premisa pentru a putea contribui la pacea si dezvoltarea globala.

DOWNLOAD:

 
INFORMATII DE CONTACT
S.C. ROMRADIATOARE S.A.
Brasov, Romania
Str. Zizinului Nr. 113A
Tel: 0040-268-313500
0040-268-317550
Fax: 0040-268-317500
0040-268-317600
E-mail: romradiatoare@
romradiatoare.com