09.06.2016

ROMRADIATOARE S.A. a finalizat, la sfarsitul lunii aprilie, implementarea proiectului de investitii “Green Business for Increased Competitiveness”.

Investitiile realizate au constat in achizitia si punerea in functiune a: -31 de utilaje si echipamente moderne, care au crescut calitatea produselor si performantele de mediu in procesele de productie; -Doua softuri de...[detalii]


18.01.2016

ROMRADIATOARE S.A. BRASOV: LANSARE CONCURS DE OFERTE PENTRU FURNIZARE ECHIPAMENTE DE EVACUARE SI FILTRARE GAZE

ROMRADIATOARE S.A. anunta lansarea concursului de oferte pentru dimensionarea, specificarea, furnizarea, instalarea si punerea Ón functiune a trei echipamente de filtrare si evacuare a gazelor, in cadrul proiectului Green...[detalii]


29.12.2015

ROMRADIATOARE S.A. BRASOV: LANSARE CONCURS DE OFERTE FURNIZARE PRESA CNC DE INDOIT TABLE, TIP ABKANT/PRESS BRAKE

ROMRADIATOARE S.A. anunta lansarea concursului de oferte pentru furnizarea unei prese CNC de indoit table, tip abkant/press brake, in cadrul proiectului Green Business Development for Increased Competitiveness, sustinut din...[detalii]


Rezultate de la 1 la 3 din 28
<< Prima < Precedenta 1-3 4-6 7-9 10-12 13-15 16-18 19-21 Urmatoarea > Ultima >>

Radiatoare industriale
 

De mai bine de 50 ani, ROMRADIATOARE SA si-a cladit un renume in proiectarea si productia de schimbatoare de caldura industriale ce au deservit clienti din domenii precum generarea de energie, extractia de petrol si gaze, industria miniera, constructia de masini si utilaje, industria navala, industria producatoare de ciment, industria chimica, si multe altele.

Specialistii nostri sunt intotdeauna pregatiti sa analizeze si sa recomande cele mai eficiente solutii pentru imbunatatirea performantelor produselor si utilajelor dumneavoastra.

PROIECTE PERSONALIZATE CONFORM CERINTELOR CLIENTILOR

  • Schimbatoarele de caldura sunt proiectate alegandu-se cea mai eficienta varianta constructiva din punct de vedere al schimbului termic, al modului de utilizare si al cerintelor de anduranta.
  • Tehnologiile de proiectare asistata de calculator folosite de echipa noastra de ingineri permit conceperea si validarea design-ului de produs inainte de dezvoltarea prototipului fizic, crescand astfel precizia si eficienta procesului de proiectare/validare.
  • Dotarea tehnologica moderna ne permite dezvoltarea de sisteme de racire integrate, complexe.

PORTOFOLIU PROIECTESCHIMBATOARE CALDURA PENTRU PRODUCTIA GAZELOR INDUSTRIALE LICHEFIATE
SCHIMBATOARE CALDURA PENTRU INDUSTRIA CIMENTULUI
SISTEME RACIRE PENTRU ELECTROGENERATOARE NAVALE
RECUPERATOARE CALDURA PENTRU APLICATII REZIDENTIALE
SCHIMBATOARE PENTRU CONVERTIZOARE HIDRAULICE
SCHIMBATOARE CALDURA PENTRU GRUPURI FORAJ
RADIATOARE RACIRE PENTRU GRUPURI ELECTROGENE
RACITOARE DE ULEI PENTRU GRUPURI HIDRAULICE
RADIATOARE RACIRE PENTRU CENTRALE NUCLEARE