09.06.2016

ROMRADIATOARE S.A. a finalizat, la sfarsitul lunii aprilie, implementarea proiectului de investitii “Green Business for Increased Competitiveness”.

Investitiile realizate au constat in achizitia si punerea in functiune a: -31 de utilaje si echipamente moderne, care au crescut calitatea produselor si performantele de mediu in procesele de productie; -Doua softuri de...[detalii]


18.01.2016

ROMRADIATOARE S.A. BRASOV: LANSARE CONCURS DE OFERTE PENTRU FURNIZARE ECHIPAMENTE DE EVACUARE SI FILTRARE GAZE

ROMRADIATOARE S.A. anunta lansarea concursului de oferte pentru dimensionarea, specificarea, furnizarea, instalarea si punerea Ón functiune a trei echipamente de filtrare si evacuare a gazelor, in cadrul proiectului Green...[detalii]


29.12.2015

ROMRADIATOARE S.A. BRASOV: LANSARE CONCURS DE OFERTE FURNIZARE PRESA CNC DE INDOIT TABLE, TIP ABKANT/PRESS BRAKE

ROMRADIATOARE S.A. anunta lansarea concursului de oferte pentru furnizarea unei prese CNC de indoit table, tip abkant/press brake, in cadrul proiectului Green Business Development for Increased Competitiveness, sustinut din...[detalii]


Rezultate de la 1 la 3 din 28
<< Prima < Precedenta 1-3 4-6 7-9 10-12 13-15 16-18 19-21 Urmatoarea > Ultima >>

Portofoliu Proiecte
 
SCHIMBATOARE CALDURA PENTRU PRODUCTIA GAZELOR INDUSTRIALE LICHEFIATE


Folosite in fabricile producatoare de oxigen si azot lichid, aceste schimbatoare de caldura sunt utilizate pentru racirea fluidelor tehnologice, in conditii de presiune, debite si temperaturi ridicate.

 

SCHIMBATOARE CALDURA PENTRU INDUSTRIA CIMENTULUI

Destinate fabricilor de ciment, aceste schimbatoare de caldura cu dimensiuni si suprafete de racire mari sunt folosite pentru racirea lagarelor instalatiilor de concasare. Variante constructive multiple, in functie de tipul fluidului de racit.

SISTEME RACIRE PENTRU ELECTROGENERATOARE NAVALE


 

Sistemele integrate destinate racirii apei si amestecului combustibil pentru supraalimentarea motoarelor diesel cu puteri cuprinse intre 175 si 1000 CP.

 

  

RECUPERATOARE CALDURA PENTRU APLICATII REZIDENTIALE


Recuperatoare caldura cu tuburi aripate pentru aplicatii de recuperare a caldurii din boilere si cazane termice.

Recuperatoarele sunt bazate pe constructii compacte cu tuburi monometal in sistem fascicular multiplu.

SCHIMBATOARE PENTRU CONVERTIZOARE HIDRAULICE


Bazate pe o constructie modulara (elementi de racire) aceste schimbatoare realizeaza racirea uleiurilor hidraulice din convertizoarele hidraulice utilizate in tandem cu o gama larga de motoare termice stationare (instalatii de foraj, grupuri electrogene terestre).

SCHIMBATOARE CALDURA PENTRU GRUPURI FORAJ


 

Sisteme de racire de tip modular (rama+elementi) care asigura racirea motoarelor diesel utilizate la grupurile de foraj (petrol, gaze, apa).

 

 

RADIATOARE RACIRE PENTRU GRUPURI ELECTROGENE


 

Aceste radiatoare de racire sunt utilizate pe circuitul principal de racire a motoarelor diesel Perkins sau Cummins din componenta grupurilor electrogene terestre de puteri medii si mari.

 

RACITOARE DE ULEI PENTRU GRUPURI HIDRAULICE

    

         Racitoare de ulei brazate din alumniu. Se pot utiliza in instalatii hidraulice atat in aplicatii auto cat si industriale. In functie de model si aplicatie pot lucra la presiuni de pana la 20 de bari.

 

 

 

 

 

RADIATOARE RACIRE PENTRU CENTRALE NUCLEARE

Aplicatie specifica pentru racirea motoarelor din componenta grupurilor electrogene de avarie aflate in infrastructura centralelor nucleare.

Fabricate sub incidenta exigentelor din industria energetica nucleara.

 

 

 
INFORMATII DE CONTACT
ROMRADIATOARE S.A.
Str. Zizinului Nr. 113A
500407 - Brasov, Romania
Tel: 0040-268-317550
0040-268-313500
Fax: 0040-268-317500
0040-268-317600
E-mail: romradiatoare@
romradiatoare.com