14.02.2010

NOU!!!

ROMRADIATOARE a asimilat grupul de racire asamblat pentru locomotive electrice de 5100 CP[detalii]


Rezultate de la 28 la 28 din 28
<< Prima < Precedenta 10-12 13-15 16-18 19-21 22-24 25-27 28-28 Urmatoarea > Ultima >>

Solutii Constructive
 
TUB & ARIPIOARA

CUPRU - ALAMADatorita performantei superioare de schimb termic, aceasta solutie constructiva este in general utilizata pentru aplicatii ale utilajelor grele precum: radiatoare pentru grupuri stationare, generatoare, motoare locomotive diesel si alte echipamente mari precum si pentru aplicatii de nisa ca echipamente marine, echipamente subterane sau schimbatoare de caldura pentru procese industriale.

Un avantaj important  comparativ cu alte tehnologii (precum aluminiul brazat) este ca orice scurgere/degradare poate fi usor reparata, evitand astfel inlocuirea completa a schimbatorului de caldura.

 CUPRU - ALUMINIU SAU ALUMINIU - ALUMINIUConstructia de corpi (cores and coils) cu tuburi rotunde si aripioare plane dispune de cel mai bun raport pret / performante, asigurand o fiabilitate crescuta chiar si la presiuni de lucru ridicate, atat timp cat temperaturile maxime ale lichidelor / gazelor care necesita racire sunt in limite acceptabile.
Aceasta tehnologie permite conceperea unor scheme de circulatie interna in multiple treceri prin tevi si coturi, datorita celor 3, 4 sau 5 randuri de tuburi. Pentru performante termice superioare, se pot crea module multiple cu circulatie paralela.

GAMA DE PRODUSE: radiatoare de tip “dry coolers”, condensoare, evaporatoare

APLICATII RECOMANDATE: refrigerare comerciala, aer conditionat, racire proces (compresoare, linii de turnare prin injectie,  cuptoare, industria alimentara, etc.), racire motoare mari (generatoare).

PLACA & BAGHETA


ROMRADIATOARE produce schimbatoare de caldura din aluminiu brazat utilizand tehnologia NOCOLOK CAB (controlled atmosphere brazing – brazare in atmosfera controlata), acesta fiind procesul preferat pentru fabricarea schimbatoarelor de caldura din aluminiu.

Avantajele acestei tehnologii:

 * Mai putin exigenta in ceea ce priveste potrivirea dimensionala
 * Fluxul este noncoroziv si nu necesita operatii de curatare dupa brazare
 * Mai ieftina comparativ cu brazarea in vid
 * Mai usor de reciclat datorita constructiei din aluminiu in proportie de 100%
 * 30%-40% greutate mai scazuta decat variantele din cupru/alama

Portofoliul nostru de schimbatoare de caldura brazate include radiatoare, condensatoare, racitoare de ulei, intercoolere, combi-coolere, sisteme de racire atat pentru prima dotare (OEM) cat si ca piese de schimb (OES) ce sunt in prezent utilizate pentru aplicatii precum: grupuri electrogene navale, sisteme hidraulice, grupuri stationare,  autovehicule, utilaje grele, vehicule industriale, tractoare si utilaje agricole, vehicule militare, utilaje de constructii, vehicule feroviare, compresoare.

TUB & MANTA


APLICATII:  Schimbatoarele de caldura tubulare (shell&tube) sunt in principal utilizate in procese industriale asigurand o suprafata de contact mare pentru schimbul termic in conformitate cu volumul si greutatea totala. Aceasta varianta constructiva este adesea utilizata pentru rafinarii, centrale nucleare sau alte procese chimice precum si pentru instalatii de incalzire, ventilatie si aer conditionat fiind potrivite pentru aplicatii de inalta presiune.

PORTFOLIU: Venind in intampinarea cerintelor clientilor din diferite industrii  producem numeroase tipuri de schimbatoare de caldura tubulare: tuburi in forma de U, tuburi drepte, schimbatoare baioneta, boilere, evaporatoare, dezumidificatoare si condensatoare, racitoare combustibil, schimbatoare de caldura pentru piscina.

TUB ARIPAT


Pentru aplicatii care necesita o performanta a schimbului termic peste medie, temperaturi si presiuni ridicate, schimbatoarele de caldura din tub aripat reprezinta cea mai potrivita solutie.

ROMRADIATOARE produce schimbatoare de caldura cu tuburi aripate extrudate si infasurate din cupru, aluminiu sau otel.

 
INFORMATII DE CONTACT
ROMRADIATOARE S.A.
Str. Zizinului Nr. 113A
500407 - Brasov, Romania
Tel: 0040-268-317550
0040-268-313500
Fax: 0040-268-317500
0040-268-317600
E-mail: romradiatoare@
romradiatoare.com