• ROMRADIATOARE S.A. - Peste 90 de ani de experienţă industrială

Despre noiROMRADIATOARE S.A.

ROMRADIATOARE SA are o traditie de peste 60 de ani in proiectarea, productia si comercializarea schimbatoarelor de caldura pentru vehicule, atat pentru prima dotare cat si ca piese de schimb.

Produsele noastre acopera o gama larga de aplicatii: autoturisme, vehicule industriale, tractoare si utilaje agricole si forestiere, utilaje de constructii, locomotive, vehicule militare, si multe altele.

Romradiatoare este un furnizor important pentru producatori de echipamente originale si pentru alti furnizori / integratori specializati, valorificandu-si competentele si know-how-ul tehnologic dezvoltat de-a lungul celor 85 de ani de experienta industriala.

Proiecte unicat sau cu serii medii si mici de fabricatieINDUSTRII DESERVITE

Romradiatoare se axeaza pe proiecte unicat sau cu serii medii si mici de fabricatie, cu aplicatii in domenii precum: industria producatoare de utilaje agricole si forestiere, utilaje de constructii, echipamente industriale, industria auto, industria petroliera, industria extractiva, industria producatoare de utilaje pentru procese chimice, pentru generarea de energie electrica, de echipamente feroviare, maritime sau cu aplicatii militare.

Romradiatoare se axeaza pe calitate, ca obiectiv suprem si ca mijloc spre o performanta excelenta. Angajamentul pentru calitate include fiecare aspect al interactiunii cu clientii, de la proiectare si productie pana la serviciile post-vanzare. In prezent sistemul de management al calitatii este certificat in conformitate cu ISO 9001:2015 de catre DQS.

Romradiatoare urmareste sa protejeze mediul inconjurator, managementul asigurandu-se in mod constant ca toate procesele de productie genereaza deseuri minime si utilizeaza orice oportunitate posibila de reciclare, pentru a indeplini atat obiectivele economice cat si pe cele de mediu, in conformitate cu certificarea ISO 14001: 2015.

Romradiatoare  are implementat si mentine un sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale conform conditiilor din referentialul ISO 45001 

Romradiatoare   respecta cerintele de calitate pentru sudarea prin topire a materialelor metalice pentru toate procedurile de sudare din societate conform ISO 3834:2006. Deasemenea societatea este certificata pentru sudarea subansamblelor de cale ferata conform EN 15085:2008, pentru produsele cu destinatie feroviara.

CONSULTATI CERTIFICARILE ROMRADIATOARE

Capabilitati, expertiza & experientaDETINEM:

Capabilitati tehnologice pentru proiecte complexe

Experienta indelungata in proiectare

Flexibilitate tehnologica: multiple solutii constructive

Sisteme ERP/EDI

Activitate concentrata pe proiecte cu serii mici si mijlocii

Capabilitati ridicate de inovare

DESCĂRCAȚI O PREZENTARE COMPLETĂ A SERVICIILOR ȘI CAPABILITĂȚILOR NOASTRE
Descarcă